Swart reageert op Van de Beek-situatie bij United: 'Vind het helemaal niets'

Swart reageert op Van de Beek-situatie bij United: 'Vind het helemaal niets'

29-09-2020 12:06 Laatste update: 12:13
79

Sjaak Swart vindt de situatie van Donny van de Beek bij Manchester United niet geweldig. De middenvelder begon tijdens de Premier League-wedstrijden tegen Crystal Palace en Brighton & Hove Albion op de bank.

"Een invalbeurt, ik vind het helemaal niets", geeft Swart aan voor de camera van VoetbalPrimeur. "Ik zou het zelf niet kunnen, invallen met nog vier minuten te spelen. Dan kan je me beter laten zitten."

Wedden

Meer odds

"Ik moet zeggen: hij deed nog drie goede dingen. De penalty, waar het winnende doelpunt uitkwam, kwam hij hem vandaan", vervolgt Swart. "Maar normaal hadden ze moeten verliezen met 1-7. Het draaide voor geen meter. Vijf keer paal en lat, Brighton... Die hebben een leuke ploeg, maar dat mag Manchester United niet gebeuren."

Mohammed Kudus profileert zich bij Ajax als een van de mogelijke opvolgers van Van de Beek. "Ik moet eerlijk zijn: hij speelt prima. Hij is sterk en snel. Het is alleen jammer dat Ajax er nog geen goede controleur achter heeft lopen", aldus Swart, die ook tevreden is over de start van Antony in Amsterdam. "Dat is een speler waar je nog veel van kan verwachten."