Ibrahimovic is Derksen niet vergeten: 'F*ck you, the moustache can work for me'

Ibrahimovic is Derksen niet vergeten: 'F*ck you, the moustache can work for me'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 15:18wo 30-09-2020 om 15:18

Laatste update: woensdag 30 september 2020 om 15:54wo 30-09-2020 om 15:54

Zlatan Ibrahimovic speelde na zijn Ajax-periode bij Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy en weer Milan, maar is Johan Derksen niet vergeten. In de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International rakelt schrijver Michel van Egmond een treffende anekdote op.

"Ik heb een keer Zlatan bezocht in Parijs, met Thijs Slegers en Andy van der Meijde", memoreert Van Egmond. "Een geweldige gozer, die Zlatan. Ik heb zelden zo'n voorkomende superster gezien als hij. Die was zo ongelooflijk aardig tegen iedereen. Misschien trof ik hem op een goede dag, want ik kan me ook voorstellen dat hij je lachend een klap voor je bek geeft."

Van Egmond en Slegers spraken met Ibrahimovic over zijn bestseller 'Ik, Zlatan'. "Het gaat als een speer in Zweden", citeert Van Egmond hem. "Ik heb ervoor gezorgd dat het boek in Zweden in elke benzinepomp ligt en ik ga er ook voor zorgen dat het op school verplicht gelezen wordt. Op een gegeven moment zei ik of Thijs: nou, als je nou een deel twee maakt en je wilt er echt succes mee hebben, dan kunnen wij het ook uitgeven bij Voetbal International. Als grap."

Ibrahimovic reageerde vervolgens op typische wijze. Van Egmond: "Fuck you and your fucking magazine. If I want I will buy your fucking magazine en than the moustache (Johan Derksen, red.) can work for me. Top man, die Zlatan. Dat is nou een personality."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws