'De afgelopen weken zaten er nog bijna 20.000 fans bij Twente, abnormaal is dat'

'De afgelopen weken zaten er nog bijna 20.000 fans bij Twente, abnormaal is dat'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 18:27wo 30-09-2020 om 18:27

De lach is terug bij FC Twente en dat is mede te danken aan technisch directeur Jan Streuer. De ervaren directeur is verantwoordelijk voor het spelersbeleid in de Grolsch Veste en vooralsnog pakt dat goed uit: de Tukkers staan na drie wedstrijden op de vierde plaats.

Twente verzamelde zeven punten in de eerste drie duels en dat is vooral voor de supporters van Twente mooi nieuws, zegt Streuer. "Als er geen corona was geweest, hadden er iedere thuiswedstrijd 30.000 toeschouwers gezeten", zegt hij in een groot interview met Omroep Gelderland. "Het stadion zat dan stampvol. Maar de afgelopen weken zaten er nog bijna 20.000. Dat is bijna abnormaal."

De technisch directeur kijkt zijn ogen uit in de Grolsch Veste. "FC Twente is onvoorstelbaar, een geweldige club. Als je de beleving ziet bij de mensen en weet hoeveel supportersclubs hier in de regio zijn. Dat gaat tot in de Achterhoek toe. De afgelopen jaren is hier heel erg veel gebeurd, met nog niet zo lang geleden zelfs degradatie. Maar dit is een club voor de subtop. Daar hoort FC Twente te spelen. Wij mogen ook nooit meer in de problemen komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws