Klaiber staat clubkanaal te woord en reageert op gevoelige uitspraak over Ajax

Klaiber staat clubkanaal te woord en reageert op gevoelige uitspraak over Ajax

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 16:10do 01-10-2020 om 16:10

Sean Klaiber vindt het achteraf niet slim dat hij gezegd heeft dat een speler van FC Utrecht niet naar Ajax kan. Die uitspraken werden opgerakeld nadat bekend werd dat Ajax de verdediger wilde hebben.

Mede daarom stonden veel fans van Ajax niet achter de komst van Klaiber. "Twee jaar geleden zei ik dat. Het kwam een beetje door de adrenaline na de wedstrijd", zegt Klaiber tegen Ajax TV. "Er is natuurlijk rivaliteit tussen de clubs. Het is nooit slim om dat in de media te zeggen. Ik denk dat ik het daarbij moet laten en op het veld moet laten zien dat ik van waarde kan zijn voor Ajax."

Klaiber is blij dat hij speler van Ajax is. "Dit is een heel trots moment voor mij en mijn gezin. Ik kreeg na VVV-Venlo-uit te horen dat Ajax geïnteresseerd was. Vanaf dat moment is het in een stroomversnelling terechtgekomen. Als zo'n grote club geïnteresseerd is in je, doet dat wat met je."

Trainer Erik ten Hag speelde een rol in de komst van Klaiber. "Met Erik heb ik een tijdje gewerkt bij Utrecht. Ik heb met hem gebeld en hij vertelde het plan. Het plan is zoveel mogelijk prijzen pakken en eventueel ook wedstrijden spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Klaiber naar Ajax: logisch?

(10011 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws