'Als persoon vind ik Slutsky echt een goede man, als trainer niet mijn type'

'Als persoon vind ik Slutsky echt een goede man, als trainer niet mijn type'

02-10-2020 11:56 Laatste update: 12:01
19

Thomas Bruns (28) is helemaal terug bij Vitesse. Na twee jaar op huurbasis bij FC Groningen, PEC Zwolle en VVV-Venlo, maakt de middenvelder in het nog jonge seizoen een goede indruk onder de nieuwe coach Thomas Letsch.

"Ik ben fit teruggekomen uit de coronatijd. Fitter dan ik was", verklaart Bruns zijn terugkeer in de basis tegenover Tubantia. "Ook met het idee: ik wil er alles aan doen om alsnog in de plannen van de trainer voor te komen." Bruns sprak voorafgaand aan het seizoen met Letsch. "Hij zei: zorg dat je fit bent, dan krijg je dezelfde kans als de rest. Hij houdt woord", vervolgt Bruns.

Bruns raakte in zijn eerste seizoen bij Vitesse zijn basisplek kwijt aan Mason Mount, inmiddels spelend voor Chelsea. Na dat seizoen werd Leonid Slutsky trainer van Vitesse. De twee konden niet goed door één deur. "Als persoon vind ik Slutsky echt een goede man, als trainer was hij niet mijn type", sluit Bruns zijn verhaal af.

Na diverse verhuurperiodes is Bruns terug in Arnhem en speelt hij zaterdagmiddag tegen zijn oude liefde Heracles Almelo. De wedstrijd begint om 16.30 uur in Arnhem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie