Gemiste oproepen van Schmidt, Van den Brom en Pirlo: NAC beëindigt De Rooij-soap

Gemiste oproepen van Schmidt, Van den Brom en Pirlo: NAC beëindigt De Rooij-soap

Gepubliceerd: zondag 4 oktober 2020 om 19:14zo 04-10-2020 om 19:14

De Kaj de Rooij-soap is zondagavond definitief afgerond. NAC Breda heeft de negentienjarige buitenspeler na langdurig touwtrekken alsnog overgenomen van FC Eindhoven, hebben de Bredanaars bekendgemaakt via de officiële kanalen.

NAC had in een eerder stadium Jan Paul van Hecke voor meerdere miljoenen verkocht en wilde een deel van die opbrengst herinvesteren in De Rooij: de vraagprijs van FC Eindhoven was echter niet haalbaar voor NAC. De transfer leek definitief afgeketst, maar de voorbije dagen kwam er alsnog beweging rondom De Rooij. NAC heeft hem nu voor drie jaar vastgelegd.

De Rooij werd de afgelopen weken ook gelinkt aan PSV, FC Utrecht én Juventus. NAC begeleidt zijn transfer met een ludiek filmpje, waarin De Rooij gemiste oproepen van trainers Roger Schmidt, John van den Brom en Andrea Pirlo laat zien op zijn telefoon. "Ik heb bewust voor NAC gekozen en het is de bedoeling om met NAC te promoveren", reageert hij via de clubkanalen. "Het is eindelijk zover. Ik ben erg opgelucht en blij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws