Heracles maakt transfer officieel en heeft verdediging voor dit seizoen compleet

Heracles maakt transfer officieel en heeft verdediging voor dit seizoen compleet

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 18:05ma 05-10-2020 om 18:05

Heracles Almelo heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een versterking gepresenteerd. Elias Oubella komt de defensie van de Almelose club versterken en tekent een contract voor twee seizoenen.

Dat maakt Heracles via officiële kanalen bekend. De negentienjarige verdediger komt over van FC Köln II. Oubella trainde tijdens de voorbereiding al twee weken met de club mee. "Die twee weken heb ik als heel positief ervaren", geeft hij aan. "Ik werd goed opgevangen door het team en voelde me hier op mijn plek. Ik ben blij dat ik nu voor Heracles Almelo getekend heb."

Technisch directeur Tim Gilissen werd overtuigd door het spel van Oubella tijdens zijn proefperiode. "We verlengden zijn stageperiode begin augustus en hebben hem ook in de oefenduels tegen FC Groningen en PEC Zwolle in actie gezien. Toen al hebben we met FC Köln gesproken over een overgang, maar dat was op dat moment niet mogelijk. Nu aan het einde van de transferwindow was dat gelukkig wel het geval. Met de komst van Elias hebben we de verdediging naar wens ingevuld."

Oubella kwam als jeugdinternational in actie voor Duitsland O16 en Duitsland O18.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws