Zaakwaarnemer Lang na akkoord met Club Brugge: 'Een minder goede deal voor Ajax'

Zaakwaarnemer Lang na akkoord met Club Brugge: 'Een minder goede deal voor Ajax'

06-10-2020 09:29
106

Noa Lang (21) had geen toekomst meer bij AFC Ajax, waarna Club Brugge besliste om de flankaanvaller naar het Jan Breydelstadion te halen. Na een jaartje huur neemt de Belgische club Lang na dit seizoen verplicht over voor zes miljoen euro. Een goede zaak, aldus Bart Baving, zijn zaakwaarnemer.

"Als je het mij vraagt, heeft Club een heel goede en Ajax een iets minder goede deal gesloten", vertelt Baving in Het Nieuwsblad over de transfer naar Club Brugge. "90 procent van de Ajax-fans is teleurgesteld. Noa kan heel goed voetballen en was bij twaalf goals betrokken in de voorbereiding. Alleen kreeg hij amper speelminuten in september."

"Ajax zit in zijn hart, maar soms moet je met je verstand denken. Zeker als een mooie club als Club langskomt." Een bezoek aan het Base Camp van Club Brugge overtuigde Lang. "Club toonde dat het een duidelijk plan met hem had", zegt Baving. "Het trainingscentrum is top in Europa. Club is een heel stabiele club die om de prijzen en in de Champions League speelt. De klik was er direct."