Wijnaldum raakt niet uitgepraat over 'ongelooflijke, briljante' Liverpool-aanwinst

Wijnaldum raakt niet uitgepraat over 'ongelooflijke, briljante' Liverpool-aanwinst

Gepubliceerd: vrijdag 9 oktober 2020 om 12:56vr 09-10-2020 om 12:56

Georginio Wijnaldum is lyrisch over Thiago Alcântara. De Spaanse middenvelder maakte deze zomer de overstap van Bayern München naar Liverpool. Een absolute toptransfer, aldus de Oranje-international.

Met Thiago kreeg Wijnaldum er een directe concurrent bij op Anfield, maar dat weerhoudt hem er niet van de loftrompet te steken. De Nederlander is 'impressed'. "Ik heb hem jaren zien spelen en ik heb ook tégen hem gespeeld tijdens onze duels met Bayern München. Het overzicht, het zelfvertrouwen... De manier waarop hij een team laat voetballen is ongelooflijk", zegt Wijnaldum op de clubsite.

"Thiago is een kwaliteitsspeler, die ons nog beter maakt dan we al waren. Dus ik ben heel blij, iedereen is heel blij om hem hier te hebben. En volgens mij is hij zelf ook gelukkig. Ik denk dat het een perfecte match is."

Liverpool versterkte zich afgelopen zomer ook met Kostas Tsimikas, Diogo Jota en Marcelo Pitaluga. Wijnaldum: "Briljant, klassespelers. Ze hebben bij hun vorige clubs laten zien dat ze heel goede spelers zijn, dus ze zijn meer dan welkom bij Liverpool. Met die spelers erbij hebben we een grotere selectie: dat is denk ik echt nodig dit seizoen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws