Van Beek eerlijk: 'Moeilijk om over te praten, zijn veel emoties die loskomen'

Van Beek eerlijk: 'Moeilijk om over te praten, zijn veel emoties die loskomen'

09-10-2020 20:37
29

Een grote meevaller voor Sven van Beek, de revalidatie van de Feyenoord-verdediger duurt geen zes maanden, maar korter. Van Beek is zelfs ingeschreven voor de Europa League. 

Van Beek was net hersteld van een zware blessure, maar het noodlot trof hem tegen Sparta opnieuw. "Iedereen had mij verteld dat we er zes maanden mee bezig zouden zijn. De dokter vertelde me dat het veel sneller zou gaan dan verwacht", zegt Van Beek tegen Feyenoord TV.

"Ik heb keihard getraind om weer terug op niveau te komen, maar in de eerste wedstrijd ging het weer mis", zegt Van Beek. "Dat is een mentale tik en die heb ik wel even moeten verwerken. Je weet ook dat je snel moet schakelen omdat je zo snel mogelijk weer terug moet zijn. Soms is het lastig."

"Het is moeilijk om daarover te praten. Het zijn heel veel emoties die loskomen", zegt Van Beek. "Het is natuurlijk voor iedereen duidelijk dat je wil voetballen. De afgelopen tijd is dat voor mij helaas niet zo geweest. Ik moet zeggen dat ik elke dag keihard bezig ben om in de toekomst gewoon te schitteren."