'PSV wacht niet af en gaat talentvolle verdediger nieuw contract voorschotelen'

'PSV wacht niet af en gaat talentvolle verdediger nieuw contract voorschotelen'

Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020 om 07:35ma 12-10-2020 om 07:35

PSV wil langer door met Jordan Teze. De verdediger maakt dit seizoen een uitstekende indruk centraal achterin bij PSV en krijgt volop kansen van trainer Roger Schmidt.

Het is een logisch gevolg van een goed begin van het seizoen voor Teze, meldt het Eindhovens Dagblad. Het contract van de 21-jarige verdediger loopt na dit seizoen af, maar PSV heeft wel een optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen. Daar wil de club echter niet op wachten.

Voor het eerst sinds lange tijd lijkt er weer een verdediger uit de eigen jeugdopleiding door te breken en daarvoor wil PSV Teze belonen. Naar verluidt kan hij bijtekenen tot medio 2024 of 2025. Onder Mark van Bommel kwam Teze nauwelijks in actie en zat hij vaak niet bij de wedstrijdselectie. Met Schmidt aan het roer is er voor hem veel veranderd.

Teze miste in de eerste zes officiële duels van dit seizoen nog geen minuut. Timo Baumgartl had zelfs mogen vertrekken, maar besloot op het laatste moment om toch in Eindhoven te blijven. Hij lijkt de stand-in van Teze te worden dit seizoen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws