Janmaat flirt met Eredivisie: 'De clubs uit die categorie weten dat zelf wel'

Janmaat flirt met Eredivisie: 'De clubs uit die categorie weten dat zelf wel'

12-10-2020 21:20
58

Daryl Janmaat staat open voor een terugkeer in de Eredivisie. Maandag werd bekend dat zijn tot 2022 lopende contract bij Watford is ontbonden. Wat nu? Hij vertelt het aan het Algemeen Dagblad en Voetbal International.

Janmaat (31) speelde in Nederland voor ADO den Haag, sc Heerenveen en Feyenoord. Een Eredivisie-rentree ziet hij wel zitten. "Dat zou kunnen, maar dan wel als in mijn ogen de juiste club aanklopt. De clubs die tot die categorie behoren, weten dat zelf wel. Maar ik sluit niets uit", zegt Janmaat tegen het AD.

"Ik wil nog een paar seizoenen knallen, alle opties zijn open. Ik weet ook wel dat als je uit Engeland vertrekt, dat het financieel een ander plaatje kan worden. Maar ik wil nog zo graag lekker voetballen. Ik heb het de laatste maanden heel erg gemist.", vervolgt de vleugelverdediger.

"Ik hoef niet morgen al een nieuwe club, ik ga alles even eerst op een rij zetten. Er is een aantal clubs in Nederland waarvoor ik graag zou spelen. Komt er een van die clubs, ga ik altijd praten. Komt er niks, sluit ik niet uit dat ik mijn carrière vervolg in het buitenland. Maar spelen in de Eredivisie is wel echt iets dat ik nu zie zitten", aldus Janmaat tegen VI.