'Tegen Ajax liggen er altijd heel veel ruimtes, voor mij is dat wel lekker'

'Tegen Ajax liggen er altijd heel veel ruimtes, voor mij is dat wel lekker'

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 15:02vr 16-10-2020 om 15:02

Mitchell van Bergen ziet kansen voor sc Heerenveen tegen Ajax. De twee Eredivisie-clubs staan aanstaande zondag tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena.

Van Bergen kijkt er naar uit. "Het wordt weer een mooie wedstrijd denk ik. Ik hoop dat we kunnen winnen", zegt hij tegen Heerenveen TV. De 21-jarige buitenspeler acht Heerenveen niet kansloos in de Arena. "Tegen Ajax liggen er altijd wel heel veel ruimtes. Voor mij is dat wel lekker. Ook voor Henk (Veerman, red) is het goed om grote ruimtes te hebben. Dat is dus top."

Van Bergen zegt dat de Friezen zich niet anders dan normaal voorbereiden op het treffen met Ajax. "We werken gewoon net als normaal naar die wedstrijd toe. Ik hoop al met al dat we daar gewoon een goed resultaat kunnen gaan neerzetten."

Van Bergen, die in de zomer nog in verband werd gebracht met een vertrek bij Heerenveen, was in het verleden productief tegen Ajax. De jeugdinternational was in vier wedstrijden tegen de Amsterdammers goed voor twee goals en een assist. Dit seizoen was hij in drie wedstrijden nog bij geen enkele goal betrokken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws