Update: Liverpool kondigt ook tijdelijk vertrek van Woodburn en Wilson aan

Update: Liverpool kondigt ook tijdelijk vertrek van Woodburn en Wilson aan

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 14:28vr 16-10-2020 om 14:28

Laatste update: vrijdag 16 oktober 2020 om 19:04vr 16-10-2020 om 19:04

Ben Woodburn speelt dit seizoen niet voor Sparta. De middenvelder van Liverpool stond op de nominatie om tijdens de afgelopen transferperiode of in januari verhuurd te worden aan de Rotterdamse Eredivisionist, maar hij heeft nu toch een andere keuze gemaakt.

Het was de bedoeling dat de aanvallende middenvelder (21) dit seizoen op huurbasis op Het Kasteel zou spelen of in januari de overstap zou maken. Volgens The London Evening Standard had Pepijn Lijnders, assistent-trainer van Liverpool, er bij manager Jürgen Klopp op aangedrongen dat Woodburn naar Sparta gestuurd werd. Dat is er toch niet van gekomen, valt te lezen in The Athletic.

Het talent uit Wales zal het komende seizoen voor Blackpool in de League One gaan spelen. Een hard gelag voor Sparta, dat al geruime tijd op zoek is naar een aanvallend ingestelde speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Henk van Stee, technisch directeur van de Rotterdammers, greep al naast Halil Dervisoglu en kan nu ook Woodburn niet verwelkomen.

Update: Liverpool zwaait naast Harvey Elliott ook drie andere spelers tijdelijk uit. Ben Woodburn gaat - zoals eerder gemeld - aan de slag bij Blackpool. Harry Wilson, vorig seizoen nog actief voor Bournemouth, strijkt nu bij Cardiff City neer. Ook Herbie Kane speelt komend seizoen in het Championship, maar dan voor Barnsley.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws