Heerenveen mist aanvaller tegen Ajax: 'Zien wel wie er in ArenA verschijnen'

Heerenveen mist aanvaller tegen Ajax: 'Zien wel wie er in ArenA verschijnen'

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 10:10za 17-10-2020 om 10:10

sc Heerenveen kent een uitstekende start van de Eredivisie. Met tien punten uit vier duels staat de ploeg van trainer Johnny Jansen derde achter Feyenoord en PSV. Zondag staat het duel met Ajax in de Johan Cruijff ArenA op het programma.

Ajax staat op het moment vijfde in de Eredivisie. Een zware kluif, weet Jansen. "Ja, een zeer lastig duel, dat is duidelijk. Ajax loopt over van kwaliteit", vertelt de trainer op de clubwebsite. "We zullen het verdedigend goed voor elkaar moeten hebben. Daar tot een positief resultaat komen, zal een hele kunst worden."

Jansen moet het tegen de Amsterdammers doen zonder vleugelaanvaller Arjen van der Heide. De achttienjarige speler stond de eerste vier wedstrijden in de basis, maar heeft last van een enkelblessure. Over de vervanger wil Jansen nog geen uitspraken doen. "Daar kan ik niks over zeggen. We hebben meerdere opties. Jullie zien zondag vanzelf wie er in de Arena aan de aftrap verschijnen."

Een ander twijfelgeval is Joey Veerman (21). Hij wacht de reactie van zijn lichaam op de laatste trainingen af, weet De Telegraaf

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws