LIVE-discussie: Groningen heeft Robben weer terug tegen sterk verjongd Utrecht

LIVE-discussie: Groningen heeft Robben weer terug tegen sterk verjongd Utrecht

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 15:47zo 18-10-2020 om 15:47

Arjen Robben maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van FC Groningen. De 36-jarige aanvaller raakte in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen PSV geblesseerd, maar is fit genoeg bevonden om thuis tegen FC Utrecht op de bank plaats te nemen.

In de basiself die door trainer Danny Buijs op papier zijn gezet valt vooral de naam van Patrick Joosten op. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht en viel al een paar keer in voor de Trots van het Noorden, maar maakt nu uitgerekend tegen zijn oude club zijn basisdebuut voor de Groningers. Het bekendste gezicht vinden we echter terug op de reservebank. Daar zit Arjen Robben, die fit genoeg is om een paar minuten in te kunnen vallen.

Ook bij FC Utrecht zit er met Willem Janssen een speler bij de selectie die er geruime tijd niet bij was. De aanvoerder van de Domstedelingen is terug na een lange revalidatie en kan in het hoge noorden zijn rentree gaan maken. De formatie van trainer John van den Brom bevat verder twee nieuwe namen. Doelman Thijmen Nijhuis vervangt de met corona besmette Maarten Paes en Moussa Sylla speelt in de spits in plaats van de geblesseerde Mimoun Mahi.

De opstellingen

FC Groningen: Padt; Dankerlui, Dammers, Itakura, Van Hintum; Matusiwa, El Messaoudi, Van Kaam; Lundqvist, Strand Larsen, Joosten.

FC Utrecht: Nijhuis; Van der Maarel, St. Jago, Hoogma, Warmerdam; Maher, Gustafson, Van de Streek; Kerk, Sylla, Ramselaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws