De Eredivisie-flops: Heerenveen faalt bij Ajax, ook duo van Feyenoord is aanwezig

De Eredivisie-flops: Heerenveen faalt bij Ajax, ook duo van Feyenoord is aanwezig

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 11:15ma 19-10-2020 om 11:15

De floplijst van VoetbalPrimeur wordt voor de verandering eens niet gedomineerd door topclubs, maar deze keer zijn daar vooral spelers van sc Heerenveen in te vinden en ook Feyenoord en FC Emmen zijn goed vertegenwoordigd. 

Rai Vloet (Heracles)
De gemiste penalty tegen RKC Waalwijk was typerend voor de slechte wedstrijd die Heracles Almelo zaterdagavond aflegde. Vrijwel alles ging fout en ook Vloet kan deze wedstrijd maar beter snel vergeten.

Lucas Woudenberg (Heerenveen)
Hier had ook Ibrahim Dresevic kunnen staan, maar Lucas Woudenberg krijgt toch de voorkeur. Trainer Johnny Jansen zal hem maandag nog even bij zich roepen, want de linksback moet zich beter beheersen. Solliciteerde tegen Ajax naar een rode kaart, maar kreeg die niet.

Erwin Mulder (Heerenveen)
Vijf goals tegen bij Ajax, waarvan de eerste drie binnen 35 minuten. Je weet dan al dat je een verloren wedstrijd keept en dat het gedaan is. Erwin Mulder zal de wedstrijd in Amsterdam zo snel mogelijk willen vergeten.Sherel Floranus (Heerenveen)

Een pijnlijke middag voor Sherel Floranus. Niet alleen door de weggegeven strafschop, maar vooral door z'n spel. Je verwacht scherpte vanaf de eerste minuut, maar Floranus zat met z'n hoofd nog in de kleedkamer en gunde Tadic teveel vrije ruimte bij de 1-0.

Görkem SaÄŸlam (Willem ll)
Trainer Adrie Koster had na een uur genoeg gezien van Görkem SaÄŸlam. Speelde tegen FC Twente een uiterst ongelukkige wedstrijd. De wissel Jan-Arie van der Heijden-SaÄŸlam was terecht.

Mark Diemers (Feyenoord)
Had tegen Sparta totaal zijn dag niet, zoveel werd al snel duidelijk. Diemers kan zijn rondje social media beter overslaan, want de kritiek die hij krijgt liegt er niet om. Ook Bryan Linssen was niet bepaald in topvorm.

Jens Toornstra (Feyenoord)
Kreeg geel vanwege een brute charge op Abdou Harroui, maar dat had rood moeten zijn. Daar kwam Jens Toornstra goed weg, want scheidsrechters hebben in het verleden rood gegeven voor minder.

Ole Romeny (Willem ll)
Een dramatisch debuut voor Ole Romeny. Deed bijna alles verkeerd wat een speler verkeerd kan doen. Veel balverlies, mislukte acties, slecht verdedigen, noem het maar op. Een slecht begin bij Willem ll voor Romeny.

Ramon-Pascal Lundqvist (Groningen)
Ramon-Pascal Lundqvist was bij FC Groningen weer een van de mindere spelers en dat is niet voor het eerst. Hij kan en moet meer brengen en dat zal Danny Buijs ook weten. Toch blijft de trainer vasthouden aan de Zweed.Nick Bakker (Emmen)
Caner Cavlan kopte te kort terug en Bakker gleed vervolgens knullig uit. Een paar seconden later stond het 0-1 voor Fortuna. Daar zal trainer Dick Lukkien nog wel even op wijzen.

Dennis Telgenkamp (Emmen)
Het was een groot foutenfestival bij FC Emmen en Dennis Telgenkamp zag er ook niet goed uit. Na een foute terugspeelbal van Anco Jansen kreeg de doelman slechts een slap handje tegen het schot van Lisandro Semedo, maar die had er natuurlijk niet ingemogen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws