Twente breekt contract van revelatie open: 'Interessante speler voor de toekomst'

Twente breekt contract van revelatie open: 'Interessante speler voor de toekomst'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 14:47ma 19-10-2020 om 14:47

FC Twente gaat langer door met Ramiz Zerrouki. De 22-jarige middenvelder maakte dit seizoen zijn Eredivisie-debuut en is door de Tukkers beloond met contractverlenging.

De aflopende verbintenis van Zerrouki is verlengd tot medio 2023, met de optie voor nog één jaar. De Amsterdammer met Algerijnse roots sprokkelde vorig seizoen zeven minuten tijdens het KNVB Beker-duel met De Treffers en mocht na de zomerstop zijn eerste minuten in de Eredivisie maken.

"Dit seizoen heeft hij inmiddels twee keer in de basis gestaan en is hij drie keer ingevallen. We zijn heel tevreden over zijn ontwikkeling tot dusver", somt technisch directeur Jan Streuer op. FC Twente hoopt nog een paar jaar vooruit te kunnen met Zerrouki. "In de voorbereiding op dit seizoen is Ramiz Zerrouki bij ons opgevallen als een heel interessante speler met goede mogelijkheden voor de toekomst."

De speler zelf is ook blij met zijn contractverlenging. "Met het meerjarig contract spreekt de club het vertrouwen in mij uit. Dat voelt goed", reageert hij. "Vanaf de eerste dag in de voorbereiding deze zomer waren er nieuwe kansen voor mij en die hebben positief uitgepakt. Ik heb me kunnen laten zien en merk dat ik me hier elke dag kan blijven ontwikkelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws