'Martínez is om onbegrijpelijke redenen volkomen buiten beeld bij Ten Hag'

'Martínez is om onbegrijpelijke redenen volkomen buiten beeld bij Ten Hag'

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 21:58di 20-10-2020 om 21:58

Lisandro Martínez was vorig seizoen een zekerheidje bij Ajax, maar komt dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Erik ten Hag. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij verwacht dat de 22-jarige Argentijn ook in het Champions League-duel met Liverpool op de bank zit.

"Martínez? Die heeft het vorig seizoen heel goed gedaan. Hij speelde 24 van de 25 wedstrijden in de Eredivisie. En dit jaar is hij om onbegrijpelijke redenen volkomen buiten beeld", vertelt de clubwatcher in een video op de website van de krant.

Verweij voorspelt dat Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Mohammed Kudus woensdagavond opnieuw het middenveld zullen vormen, al zou Edson Álvarez nog een optie kunnen zijn. "Ten Hag ziet blijkbaar geen middenvelder meer in Martínez, maar een verdediger. Wat dat betreft is hij de stand-in van Blind en Tagliafico. Voorlopig moet hij zich tevreden stellen met een plek op de bank."

"Het is volgens mij wel een type die je in een wedstrijd waarin het er heel heet aan toe gaat – zoals tegen Liverpool – goed zou kunnen gebruiken. Misschien dat hij als verassing uit de hoge hoed komt of invalt, maar ik denk dat hij voorlopig even niet in de plannen van Ten Hag voorkomt", besluit Verweij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ten Hag een plekje vrijmaken voor Martínez?

Ja
76%
Nee
24%
(2185 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws