De Jong weer basisspeler bij Sevilla: 'Het was zwaar, dat heb je tegen zo'n team'

De Jong weer basisspeler bij Sevilla: 'Het was zwaar, dat heb je tegen zo'n team'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 12:38wo 21-10-2020 om 12:38

Luuk de Jong kwam dinsdagavond namens Sevilla in actie tegen Chelsea en kwam op Stamford Bridge niet verder dan 0-0 met zijn team. De spits uit de Achterhoek was tevreden dat de Spanjaarden een punt weghaalden uit Londen.

Tachtig minuten lang sleurde De Jong in de punt van de Sevilliaanse aanval, waarna hij tien minuten voor tijd werd vervangen door Youssef En-Nesyri. De Nederlander kreeg geen kans op een doelpunt, maar was desondanks niet ontevreden. "Ik denk dat we een goede wedstrijd gespeeld hebben", klinkt het op de website van Sevilla.

"Het was niet gemakkelijk tegen een goed Chelsea, maar ik denk dat we beter speelden en vooral met de bal goed waren", gaat de lange aanvaller verder. "Er waren weinig kansen, maar zij kregen er dus ook niet veel. We hadden hier misschien wel kunnen winnen, maar een 0-0 gelijkspel tegen dit team is goed. Het was zwaar, want het is natuurlijk nooit makkelijk tegen Chelsea."

Sevilla en Chelsea zitten in poule E en treffen verder Krasnodar en Stade Rennes nog. Die twee ploegen speelden in Frankrijk gelijk tegen elkaar: 1-1.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws