Mazraoui kijkt vooruit bij Ajax: 'Wil er eigenlijk liever niet meer over praten'

Mazraoui kijkt vooruit bij Ajax: 'Wil er eigenlijk liever niet meer over praten'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 13:08wo 21-10-2020 om 13:08

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 13:10wo 21-10-2020 om 13:10

Noussair Mazraoui heeft zich na een jaar vol pech terug in de basis van Ajax geknokt. De Marokkaanse rechtsback wil niet meer praten over wat er vorig seizoen gebeurd is, maar kijkt liever vooruit.

Het afgelopen jaar had Mazraoui te kampen met blessures en mede daardoor was hij geen vaste waarde in het elftal van trainer Erik ten Hag. "Onder het vorige seizoen heb ik een dikke streep gezet", zegt hij in een groot interview met De Telegraaf. "Daar wil ik eigenlijk ook liever niet meer over praten, want ik ben alweer met heel andere dingen bezig. Ik ben lekker doorgegaan."

De Marokkaan kan zich niet eens meer herinneren welke blessures hem parten speelden. "Een knie- en een voetblessure? Zou kunnen. Ik weet het eerlijk gezegd niet eens meer. Het was een ongelukkig jaar. Laten we het daarbij houden. Ik ben alleen met het nu bezig."

Nu staat er voor Ajax een wedstrijd in de Champions League tegen Liverpool op de planning. Mazraoui hoopt op een herhaling van de campagne van twee jaar geleden, waarin hij belangrijke goals maakte tegen Benfica en Bayern München. "Het is jammer dat de wedstrijd zonder fans wordt gespeeld, maar onze fans bedenk ik er wel bij als ik na mijn goal over de boarding spring."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws