Van der Gijp na eerste helft Ajax: 'Zó goed, met afstand de beste op het veld'

Van der Gijp na eerste helft Ajax: 'Zó goed, met afstand de beste op het veld'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 22:04wo 21-10-2020 om 22:04

Laatste update: woensdag 21 oktober 2020 om 22:08wo 21-10-2020 om 22:08

René van der Gijp heeft genoten van David Neres in de eerste helft van de Champions League-kraker tussen Ajax en Liverpool. De Engelse kampioen leidt halverwege met 0-1 door een eigen goal van Nicolás Tagliafico.

"Doodzonde", reageert Van der Gijp in de studio van Veronica. "Zo zie je maar weer: je moet ook een beetje geluk hebben. In principe moet die bal van Promes er ook in. Die moet er écht in." Wim Kieft denkt dat een Promes in vorm zonder problemen had gescoord. "Als je echt veel vertrouwen hebt... Maar dat heeft hij niet, daarom speelde hij in eerste instantie ook niet."

Vervolgens komt de rol van Neres aan bod. Zijn pass voor de droomkans voor Dusan Tadic, die op de doellijn onschadelijk werd gemaakt door Fabinho, vond Van der Gijp 'geweldig'. "Neres voelt zich lekker als hij niet echt aan die rechterkant hoeft te blijven en een beetje kan zwerven. Hij is met afstand de beste man op het veld. Die gozer is zo goed... De achterstand is ook totaal tegen de verhouding in. Ajax heeft het hartstikke goed voor elkaar."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws