PSV mist vijftal tegen Granada: 'Een absolute sleutelspeler voor ons'

PSV mist vijftal tegen Granada: 'Een absolute sleutelspeler voor ons'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 19:18do 22-10-2020 om 19:18

Mohamed Ihattaren heeft z'n basisplaats tegen PSV verdiend, zegt trainer Roger Schmidt voor de Europa League-wedstrijd tegen Granada. De middenvelder was de afgelopen weken onderwerp van gesprek omdat hij onder Schmidt zijn basisplaats kwijt is geraakt.

Donderdag tegen Granada krijgt Ihattaren weer een kans. Hoe reageerde hij? "Het is niet de eerste keer dat ik deze vraag krijg", lacht Schmidt voor de camera van FOX Sports. "Hij is natuurlijk blij. Hij heeft de afgelopen weken hard gewerkt. Misschien kan hij geen negentig minuten spelen, maar ik denk dat hij zijn best zal doen. Misschien moeten we in de wedstrijd wat wisselen, maar hij is klaar om te spelen."

"Ik zie de afgelopen weken veel goede dingen. We moeten ook geduld hebben. Het is ook een kwestie van trainen, ik denk dat hij op de goede weg is. Het is goed voor hem en ons dat hij vanaf het begin speelt. Een goede stap vooruit", zegt Schmidt.

PSV moet het tegen Granada doen zonder een aantal spelers dat positief getest is op het coronavirus, waaronder Cody Gakpo, Pablo Rosario en Eran Zahavi. Ze hadden waarschijnlijk gespeeld tegen Granada. "Ze hebben het heel erg goed gedaan. Pablo is voor ons een absolute sleutelspeler, Cody doet het ook goed en we moeten ook Eran, Jordan Teze en Ryan Thomas missen. Maar ik kijk altijd naar kansen en vandaag krijgen deze spelers de kans", zegt Schmidt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws