Linssen: 'Ik speelde er voor het eerst in vijf jaar weer op, doe ik niet meer'

Linssen: 'Ik speelde er voor het eerst in vijf jaar weer op, doe ik niet meer'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 12:45vr 23-10-2020 om 12:45

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 14:05vr 23-10-2020 om 14:05

Feyenoord speelde donderdagavond met 0-0 gelijk tegen Dinamo Zagreb. Bryan Linssen had Feyenoord aan de overwinning kunnen helpen, maar de dertigjarige aanvaller verzuimde twee opgelegde kansen af te ronden en beklaagde zich na afloop over het veld.

Linssen reageerde na afloop van de wedstrijd in gesprek met RTL7 op zijn gemiste kansen. "Die kopkans was moeilijker dan het lijkt, want de bal kwam eigenlijk schuin achter me. Je bent achteruit aan het lopen, dus je oriëntatie is niet helemaal lekker. Dan moet je ook nog kracht achter de bal geven. Ik kan wel aardig koppen, dus dan lijkt het vooral een grotere kans", analyseert Linssen.

"Bij die tweede kans bleef ik met mijn noppen in het gras hangen. Ik speelde voor het eerst in vijf jaar weer op pinnen, maar die doe ik niet meer aan. Het veld was ook heel erg slecht, echt bedroevend eigenlijk", vevolgt de aanvaller, die een bittere nasmaak overhield aan de wedstrijd. "Ik baal er zeker van dat ik die kansen miste. Soms gaat het allemaal vanzelf, dan hoef je er maar naar te kijken en vliegen ze erin."

Linssen raakt door zijn mindere vorm niet in paniek. "Ik heb eerder periodes gehad in mijn carrière zoals nu. Je moet dan alleen op andere manieren belangrij zijn voor het team, zoals keihard werken en doen wat er van je gevraagd wordt. Ik denk dat ik dat vandaag heb gedaan. Ik moet hiermee doorgaan, totdat ik dadelijk een of twee keer scoor in een wedstrijd. Vanaf dan moet het weer vanzelf gaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws