Boskamp verbaasd door Tagliafico-aanval: 'Hij zegt expres van die gekke dingen'

Boskamp verbaasd door Tagliafico-aanval: 'Hij zegt expres van die gekke dingen'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 12:36vr 23-10-2020 om 12:36

Laatste update: vrijdag 23 oktober 2020 om 12:47vr 23-10-2020 om 12:47

Jan Boskamp kijkt op van de kritiek op Nicolás Tagliafico. De Telegraaf-uithangbord Valentijn Driessen opende na Ajax - Liverpool de aanval op de Argentijnse linksback.

Driessen noemde Tagliafico 'geen schim van de speler van het successeizoen'. 'Toen vielen zijn rare fratsen niet zo op, omdat hij soms scoorde. Maar nu overheerst het beeld van iemand die grossiert in overtredingen en kaarten', schreef hij. 'Tagliafico heeft moeite met het topniveau dat Ajax nodig heeft. Niet voor niets kwam een transfer niet van de grond, hoewel Ajax en Tagliafico daar hun kaarten op hadden gezet.'

Boskamp, die net als Driessen regelmatig aanschuift bij Veronica Inside, heeft de kritiek op gelezen. Hij is er verbaasd over. "Ik denk dat Valentijn dat expres doet, dat 'ie elke keer van die gekke dingen zegt", lacht hij in het item Koffie Met Boskamp. "Als Messi er is, is Messi de aanvoerder van de Argentijnse ploeg, maar als Messi er niet is, dan is Tagliafico de aanvoerder. Dan ben je geen koekenbakker", concludeert Boskamp.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws