Bielsa verklaart pijnlijke wissel voor Nederlander bij Leeds: 'Baarde mij zorgen'

Bielsa verklaart pijnlijke wissel voor Nederlander bij Leeds: 'Baarde mij zorgen'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 14:27za 24-10-2020 om 14:27

Leeds United boekte vrijdag een knappe 0-3 zege op Aston Villa in de Premier League, maar het is de vraag of Pascal Struijk een goed gevoel overhoudt aan het duel. De 21-jarige Nederlander werd al na twintig minuten gewisseld. Niet meer dan logisch, volgens manager Marcelo Bielsa.

"Hij kreeg al vroeg een gele kaart, tegen een Aston Villa dat met heel veel beweeglijkheid speelde. Daarom haalde ik hem eraf. Na die gele kaart maakte hij bovendien nóg een overtreding, waardoor hij tegen de grens aan zat. Dat baarde me zorgen", vertelt de Argentijn over de bij Ajax en ADO Den Haag opgeleide verdediger. 'Hier leer ik van', reageert Struijk zelf op Instagram. Het was zijn derde basisplaats van het seizoen in de Premier League.

Patrick Bamford was de grote man bij de promovendus door alle drie de doelpunten voor zijn rekening te nemen. "Ik ben heel blij voor hem, het waren fantastische doelpunten. Los daarvan is hij ook gewoon een speler die veel opoffert voor het team, hij is gul. Zijn ontwikkeling heeft veel te doen met hemzelf, niet zozeer met mij", stelt Bielsa.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll learn from this. Great team performance and congratulations @patrick_bamford with the ⚽️⚽️⚽️ #MOT

Een bericht gedeeld door Pascal Struijk (@pascalstruijk) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws