Voorselectie van Oranje bekend: Sinkgraven mag hopen op debuut

Voorselectie van Oranje bekend: Sinkgraven mag hopen op debuut

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 20:03zo 25-10-2020 om 20:03

Laatste update: zondag 25 oktober 2020 om 20:11zo 25-10-2020 om 20:11

Daley Sinkgraven zit voor het eerst in de voorselectie van het Nederlands elftal. De linksback annex middenvelder van Bayer Leverkusen, die een verleden heeft bij Ajax en SC Heerenveen, kan de komende interlandperiode wellicht zijn debuut gaan maken voor Oranje.

Sinkgraven zat nog nooit eerder in de selectie of voorselectie van het Nederlands elftal. De linkspoot kan dus zijn debuut gaan maken voor Oranje, mocht hij de definitieve schifting van bondscoach Frank de Boer overleven. Het Nederlands elftal speelt in november een oefenwedstrijd tegen Spanje en speelt vervolgens voor de Nations League nog tegen Polen en Bosnië en Herzegovina.

In die wedstrijden zouden ook Davy Klaassen, Javairo Dilrosun, Patrick van Aanholt en Mohamed Ihattaren hun rentree kunnen maken voor Oranje. De Ajacied zit voor het eerst sinds lange tijd weer in de voorselectie, net als Dilrosun en Van Aanholt. Ihattaren was er in oktober ook al bij, maar moest toen op het allerlaatste moment afhaken met een blessure.

Tenslotte heeft De Boer ook een plekje in zijn voorselectie ingeruimd voor Justin Bijlow. De keeper van Feyenoord maakte de afgelopen weken indruk en velen dichtten hem een plek in Oranje toe. Naast de keeper van de Rotterdammers zitten ook Marco Bizot, Jasper Cillessen en Tim Krul er weer bij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws