Hofland slachtoffert doelman bij Fortuna Sittard: 'Ben niet tevreden over hem'

Hofland slachtoffert doelman bij Fortuna Sittard: 'Ben niet tevreden over hem'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 19:55di 27-10-2020 om 19:55

Yanick van Osch gaat woensdag tegen Roda JC zijn debuut maken voor Fortuna Sittard. Trainer Kevin Hofland (foto) heeft Alexei Koselev gepasseerd omdat hij niet tevreden over hem is.

Hofland heeft na zes Eredivisie-wedstrijden en vijftien tegengoals genoeg gezien. Koselev is z'n plek onder de lat van Fortuna kwijt. "Ik kies nu voor Yanick omdat ik niet tevreden ben over Koselev. Die mag gaan keepen, ja", zegt Hofland tegen 1Limburg.

Mogelijk is Koselev niet de enige speler van Fortuna die na de verloren wedstrijd tegen FC Groningen (1-3) geslachtofferd wordt. Hofland hakt woensdag knopen door. "We hebben een aantal dingen uitgeprobeerd en maken woensdagochtend een definitieve beslissing."

Fortuna staat na zes wedstrijden onderaan in de Eredivisie. Na de wedstrijd tegen Groningen stelde Hofland zijn functioneren ter discussie. "Je kunt blijven wisselen, maar dan wordt het chaos. We moeten hier met elkaar doorheen en elkaar de waarheid vertellen. Ook naar mij. Als de spelers het gevoel hebben dat ze met mij niet meer kunnen, dan houdt het ook op hè", zei hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Snap jij deze move?

Ja
63%
Nee
37%
(489 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws