Buitenspel: Ihattaren slaat terug na kritiek Derksen en Gijp: 'Ik ga dik toch'

Buitenspel: Ihattaren slaat terug na kritiek Derksen en Gijp: 'Ik ga dik toch'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 20:22di 27-10-2020 om 20:22

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Te zware' Ihattaren slaat terug
PSV'er Mohamed Ihattaren is volgens velen aantal kilo te zwaar en daar reageert de middenvelder op Instagram met zelfspot op. Ihattaren plaatste een foto waarop te zien is hoe hij individueel traint in het bos. De caption is eenvoudig te ontcijferen: 'Ik ga dik toch', schrijft hij met een paar fastfood-emoticons.

Veronica Inside-analisten Johan Derksen en René van der Gijp waren maandag behoorlijk kritisch op het postuur van Ihattaren. "Die Ihattaren is gewoon een kilo of zes, zeven zwaarder dan vorig seizoen", zei Van der Gijp.

"Dan zou je als trainer toch bijna zeggen: jochie, weet je wat we gaan doen? Laten we dat er nou eens even eerst aftrainen. Dan ben je weer fit dadelijk en kun je weer je dingetje doen. Dit is niet goed." Derksen zei dat Ihattaren een 'te dikke reet' had.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws