Wormuth verbaasd door positieve coronatest: 'Wat is er gebeurd?'

Wormuth verbaasd door positieve coronatest: 'Wat is er gebeurd?'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 20:33di 27-10-2020 om 20:33

Heracles Almelo moet het woensdag tegen Telstar doen zonder trainer Frank Wormuth en spelers Robin Pröpper en Orestis Kiomourtzoglou. Het trio is positief getest op het coronavirus, maakt de club bekend.

Wormuth is verbaasd. Vrijdag testte hij nog negatief, evenals Kiomourtzoglou. "Wat is er tussen vrijdag en dinsdag gebeurd?", vraagt Wormuth zich af in gesprek met TC/Tubantia. "Ik ga naar Heracles en naar huis. Daar ben ik alleen. Ik heb vrijdag alleen boodschappen gedaan. Hadden we het misschien al langer bij ons, ondanks een negatieve uitslag? Je bedenkt van alles."

Pröpper zat al in thuisisolatie en volgde de door het kabinet opgelegde maatregelen netjes op. "Premier Rutte had het over mondkapjes, ik droeg meteen een mondkapje. Familie en vrienden heb ik al heel lang niet gezien. Je wilt het niet krijgen, maar je kunt ook niet meer doen dan je aan de regels houden."

"Ik ben niet bang geweest, ik denk meer: het is zo, heel vervelend, maar ik bouw nu ook antistoffen op en kan de komende maanden anderen niet meer besmetten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws