Narsingh-advies voor Feyenoord en Advocaat: 'Linssen naar links'

Narsingh-advies voor Feyenoord en Advocaat: 'Linssen naar links'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 13:20wo 28-10-2020 om 13:20

Feyenoord-trainer Dick Advocaat doet er goed aan om zijn aanval flink op de schop te gooien. Jan Everse en Geert den Ouden vinden dat Luciano Narsingh een kans in de basis moet krijgen.

"Ik denk dat je Linssen naar de linkerkant moet halen waar hij bij Vitesse zo succesvol was. Dan kan je met Berghuis in de spits gaan spelen, omdat je geen échte centrumspits hebt en vervolgens kan je Narsingh dan op rechts zetten. Zo krijg je snelheid en diepte in je spel", laat Everse weten bij RTV Rijnmond.

Ook Den Ouden pleit voor Narsingh, maar wel in een andere rol. "Ik zou het juist even omdraaien", zegt de oud-spits. "Als je nou Narsingh in de punt zet, waar hij volgens mij onder Stam of aan het begin van Advocaats periode bij Feyenoord ook heeft gestaan, kan je inderdaad met Linssen aan de linkerkant spelen. Daarnaast zou ik dan Berghuis op rechts zetten. Daar komt hij het best tot zijn recht, omdat hij met dat gouden linkerbeen alla Arjen Robben naar binnen kan komen."

Den Ouden rekent voorlopig niet op Nicolai Jörgensen bij Feyenoord. "We weten allemaal wat Jörgensen kan en dat is heel goed voetballen. Maar dan moet hij lichamelijk wel fit zijn en dat is de Deen niet, waardoor hij op dit moment weinig waarde voor Feyenoord heeft."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Narsingh in de basis bij Feyenoord?

Ja, ze missen zo'n speler
48%
Nee, hij komt tekort
52%
(558 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws