Bijlow: 'Mijn trainer naast me zitten, die slaat me snel weer terug op de grond'

Bijlow: 'Mijn trainer naast me zitten, die slaat me snel weer terug op de grond'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 14:29wo 28-10-2020 om 14:29

Laatste update: woensdag 28 oktober 2020 om 14:30wo 28-10-2020 om 14:30

Justin Bijlow blinkt de laatste weken uit in het doel bij Feyenoord. Hij blijft stevig met beide benen op de grond staan en wil zich niet teveel uitlaten over een mogelijke plek bij de selectie van het Nederlands elftal.

"Ik krijg het natuurlijk mee, maar ik heb mijn trainer naast me zitten die me snel weer terug op de grond slaat", vertelt Bijlow lachend op de persconferentie voor de Europa League-wedstrijd tegen het Oostenrijkse Wolfsberger AC. "Het is altijd fijn om complimenten te krijgen, maar het is leuker wanneer we het het hele seizoen zo blijven doen. Ik doe gewoon mijn ding, wat andere mensen over me zeggen... Positief of negatief, je krijgt het via anderen wel mee, maar het heeft niets met mijn zelfvertrouwen te maken."

Bijlow zit bij de voorselectie van het Nederlands elftal, maar wil zich daar nog niet teveel over uitlaten in aanloop naar het duel met Wolfsberger. "Ik moet het goed doen bij Feyenoord en dan zien we vanzelf wel of ik erbij zit tijdens de interlandperiode. Ik zit bij de voorselectie, het is nu mijn taak om bij de definitieve selectie te komen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoort Bijlow in Oranje?

Ja, die plek heeft hij verdiend
88%
Nee, daarvoor is het nog te vroeg
12%
(514 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws