Corona bereikt ook Nijmegen, meerdere selectiespelers positief getest

Corona bereikt ook Nijmegen, meerdere selectiespelers positief getest

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 15:19do 29-10-2020 om 15:19

Laatste update: donderdag 29 oktober 2020 om 15:59do 29-10-2020 om 15:59

Bij NEC zijn er donderdagmiddag meerdere selectiespelers positief getest op het coronavirus. Hoeveel spelers uit de selectie het treffen met het eveneens door corona geplaagde NAC Breda van vrijdagavond moeten missen, is niet bekend. 

Dat meldt de Nijmeegse club op de website. Het exacte aantal positief geteste selectiespelers is nog niet bekend, dat hangt af van de resultaten van de hertests. Deze resultaten heeft NEC momenteel nog niet binnen. De club maakt de namen van de positief geteste spelers vanwege de privacywetgeving niet bekend.

'NEC volgt de richtlijnen van het RIVM om het Goffertstadion en de traingsfaciliteiten zo veilig mogelijk te houden. De selectiespelers zijn direct in thuisquarantaine gegaan om verder contact tussen hen en andere personen binnen de club uit te sluiten. NEC staat in nauw contact met de KNVB omtrent de huidige situatie', luidt de volledige aankondiging. 

Voor NEC staat vrijdagavond het duel met het eveneens door corona geplaagde NAC Breda op het programma. De wedstrijd tussen de nummers vier en vijf van de Keuken Kampioen Divisie begint vrijdagavond om 21.00 uur. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws