Jans krijgt complimenten over zijn aanpak: 'Dat beheerst hij heel goed'

Jans krijgt complimenten over zijn aanpak: 'Dat beheerst hij heel goed'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 10:59vr 30-10-2020 om 10:59

Laatste update: vrijdag 30 oktober 2020 om 11:04vr 30-10-2020 om 11:04

Ron Jans ontvangt zaterdagavond met FC Twente zijn oude club PEC Zwolle. Joost Broerse en Bram van Polen speelden onder Jans bij PEC en loven de aanpak van hun oude oefenmeester.

Van Polen vindt dat Jans knap werk levert in Enschede. "Wat Ron als geen ander kan, is een team bouwen. Hij heeft jongens uit alle hoeken en windstreken gekregen en heeft er in een mum van tijd een team van gemaakt. dat beheerst hij gewoon heel goed", steekt Van Polen van wal tegen De Telegraaf.

"Hij is niet alleen goed in het begeleiden van het teamproces, maar ook sterk in de omgang met individuele spelers. Hij stopt heel veel tijd en energie in het contact met zijn spelers. veel jongens voelen zich daar heel prettig bij", gaat van Polen verder.

Broerse speelde bij FC Groningen en Zwolle onder Jans en denkt daar met een positief gevoel aan terug. "Ron is een leuke, energieke en vrolijke man, die een positieve benadering heeft, dat werkt vaak heel goed." Broerse herinnert zich goed hoe Jans reageert bij een zware teleurstelling. "Dan kan hij als een kind zo mooi boos zijn. Stampvoetend in de kleedkamer", stelt Broerse.

FC Twente-PEC Zwolle begint zaterdagavond om 18.45 uur. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws