Ajax wil VVV-kunstje herhalen: 'Ik denk dat ze het anders aan gaan pakken'

Ajax wil VVV-kunstje herhalen: 'Ik denk dat ze het anders aan gaan pakken'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 18:16vr 30-10-2020 om 18:16

Ajax gaat ook tegen Fortuna Sittard voor een grote uitslag, zegt Ryan Gravenberch. Ajax won vorige week met 0-13 van VVV-Venlo en Gravenberch hoopt tegen Fortuna in de buurt te komen van zo'n uitslag, al denkt hij dat de Limburgers het anders aan zullen pakken.

"Fortuna staat achttiende. Vorige week hebben we een mooie score neergezet en dat moeten we dit keer ook laten zien. Hopelijk gebeurt het", zegt Gravenberch tegen Ajax TV. "Ik denk dat ze het anders aan gaan pakken dan VVV. Maar wij moeten er gewoon vol opklappen en de wedstrijd winnen, dat is het enige dat telt."

Ondertussen werkt Gravenberch ook aan zijn persoonlijke doelen. "Ik heb dit seizoen nog niet gescoord. De doelstellingen die ik heb wil ik halen en daar hoort scoren ook bij. Tegen Fortuna wil ik ook doelpunten maken."

Gravenberch heeft geen moeite om de knop om te zetten. Ajax speelt namelijk ook in de Champions League. "Vorige week speelden we tegen Liverpool. We hebben de knop omgezet en laten zien dat het kan tegen VVV. Dat moet hetzelfde zijn bij Fortuna Sittard."Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws