Jong Ajax-rentree na anderhalf jaar blessureleed: 'Doel is om Ajax 1 te halen'

Jong Ajax-rentree na anderhalf jaar blessureleed: 'Doel is om Ajax 1 te halen'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 21:45vr 30-10-2020 om 21:45

Jong Ajax verloor vrijdagavond ruim van Almere City (1-4), maar toch was er ook positief nieuws te benoemen voor de ploeg uit Amsterdam. Hassane Bandé keerde, na anderhalf jaar blessureleed, terug op het veld.

Bandé stond met een grote glimlach voor de camera van FOX Sports na de wedstrijd tegen Almere City. "Voor mij was het resultaat niet heel belangrijk, ik heb heel lang niet meer gespeeld", begint hij. "Het was mijn eerste wedstrijd weer, ik heb ervan genoten. Het resultaat was niet goed, daar gaan we aan werken."

Het zat Bandé de laatste jaren niet mee. "Ik was anderhalf jaar geblesseerd, toen speelde ik geen wedstrijden. Nu ben ik terug op het veld, maar het wordt zeker lastig om het wedstrijdritme weer te vinden. Ik heb meer wedstrijden nodig om weer op mijn niveau te komen", geeft Bandé aan. Hij blijft ambitieus en hoopt na zijn rentree door te groeien. "Mijn doel is nog steeds hetzelfde, ik wil mijn team helpen. Ik ben blij dat ik weer wedstrijden kan spelen, maar het doel is om Ajax 1 te halen", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws