El Khayati-transfer voorlopig niet aan de orde: Helemaal geen sprake van

El Khayati-transfer voorlopig niet aan de orde: "Helemaal geen sprake van"

31-10-2020 21:07
9

FC Groningen-trainer Danny Buijs heeft bevestigd dat hij contact heeft gezocht met Nasser El Khayati. De spelmaker – die tussen 2017 en 2019 furore maakte bij ADO Den Haag – zit zonder club nadat zijn contract bij Qatar SC werd ontbonden.

De 31-jarige Rotterdammer zou na het weekend laten weten of hij zou kiezen voor een hereniging met Buijs, die hij nog kent van zijn tijd bij Kozakken Boys. Zo'n vaart zal het echter niet lopen, liet de FC Groningen-trainer voorafgaand aan het thuisduel met VVV-Venlo weten. "Ik heb Nasser inderdaad gesproken. Of hij naar Groningen komt? Voorlopig niet", aldus Buijs tegenover FOX Sports.

Het ziet er niet naar uit dat El Khayati op korte termijn weer opduikt op de Eredivisie-velden. "Voorlopig zit Nasser nog in Qatar. Dus er is helemaal geen sprake van een mogelijke transfer", vervolgt Buijs.

El Khayati heeft 77 Eredivisie-wedstrijden namens ADO op de teller staan: hierin was hij goed voor dertig goals en 24 assists. Eerder kwam hij uit voor onder meer FC Den Bosch, NAC Breda en Queens Park Rangers.