Wissel na 36 minuten doet Lam pijn: 'Ziek van, ga vannacht niet lekker slapen'

Wissel na 36 minuten doet Lam pijn: 'Ziek van, ga vannacht niet lekker slapen'

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 21:33za 31-10-2020 om 21:33

Thomas Lam zal hoge verwachtingen hebben gehad voorafgaand aan het duel tegen zijn oude ploeg FC Twente, maar het werd een nachtmerrie voor de PEC Zwolle-verdediger. Door twee persoonlijke fouten stond Twente al snel op een 2-0 voorsprong.

"Ik heb er geen woorden voor eigenlijk", zegt een duidelijk verslagen Lam na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Ik sta hier ook met verbijstering naar te kijken... Hopelijk gebeurt me dit nooit weer. Ik kan er weinig over kwijt nu. Ik heb het team benadeeld en door mij hebben we deze wedstrijd verloren."

De verdediger werd na 36 minuten spelen naar de kant gehaald door zijn trainer John Stegeman. "Dat doet wel pijn. Het is kut, je weet dat je die fouten hebt gemaakt. Dan kan je wel door de grond zakken." Hij probeerde na zijn fouten de draad weer op te pakken, maar dat ging niet makkelijk. "Je moet door, er het beste van maken. Je probeert het weer op te pakken en er niet over na te denken."

Lam begrijpt de keuze van Stegeman om hem naar de kant te halen volledig. "Tuurlijk snap ik hem. Als je zulke fouten maakt, heeft hij het recht je te wisselen. Ik denk dat ik er morgen ziek van ben en vannacht niet zo lekker ga slapen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws