The Mirror: Liverpool houdt Schuurs na wedstrijd tegen Ajax extra goed in de gaten

The Mirror: Liverpool houdt Schuurs na wedstrijd tegen Ajax extra goed in de gaten

31-10-2020 23:51 Laatste update: 01-11-2020 00:08
167

Perr Schuurs heeft zich tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Liverpool in de kijker gespeeld bij The Reds, beweert The Mirror. Volgens het Britse boulevardmedium wordt de ontwikkeling van de geboren Limburger nadrukkelijk gevolgd door de regerend Premier League-kampioen.

Schuurs liep in 2017 al eens stage bij Liverpool, maar het toenmalige Fortuna Sittard-talent verkaste één jaar later naar Amsterdam. De nu twintigjarige verdediger heeft zich inmiddels opgewerkt tot basisspeler van Ajax en zat ook al eens bij de selectie van het Nederlands elftal.

Wedden

Meer odds

Volgens The Mirror is Liverpool Schuurs altijd blijven volgen, maar heeft die belangstelling een extra dimensie gekregen na het bezoek aan de Johan Cruijff Arena. Manager Jürgen Klopp zou bijzonder gecharmeerd zijn van de verdediger uit Nieuwstadt, die nog twee jaar vastligt bij Ajax.

De boulevardkrant sluit zelfs niet uit dat The Reds tijdens de eerstvolgende transferperiode actie gaan ondernemen. Liverpool zit niet bepaald ruim in zijn centrale verdedigers: Virgil van Dijk staat voorlopig buitenspel met een zware knieblessure en ook de tot verdediger omgeturnde middenvelder Fabinho zit in de lappenmand. Op 1 december – één maand voordat de winterse transfermarkt opengaat – krijgt Liverpool een nieuwe kans om Schuurs met eigen ogen aan het werk te zien: Ajax komt dan op bezoek op Anfield.