Na PSV-debuut lonkt ook debuut bij 'Nederlands' Team USA voor Ledezma

Na PSV-debuut lonkt ook debuut bij 'Nederlands' Team USA voor Ledezma

03-11-2020 17:25 Laatste update: 18:30
25

De Verenigde Staten hebben dinsdag hun selectie voor de komende interlands tegen Wales en Panama bekendgemaakt. De 24-koppige spelersgroep heeft een hoog Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie-gehalte.

Sergiño Dest, kersvers FC Barcelona-speler en geboren in Almere, is één van de meest in het oog springende namen. De dinsdag twintig geworden vleugelverdediger staat momenteel op drie interlands. Richard Ledezma debuteerde zondag in het eerste van PSV en mag ook proberen om zijn interlanddebuut te maken.

Hetzelfde geldt voor Sebastian Soto, die dit seizoen uitkomt voor Telstar. Ulysses Llanez is de derde speler die momenteel zijn brood verdient in Nederland: de sc Heerenveen-aanvaller heeft al één interland op zijn naam staan. Voormalig Vitesse-verdediger Matt Miazga, tegenwoordig uitkomend voor Anderlecht, staat op achttien caps en is ook opgeroepen.

Team USA komt op 8 november bij elkaar in Wales, waar het vier dagen later zal oefenen tegen Wales. Vier dagen later wacht Panana in Oostenrijk.