Feyenoord verwacht zware strijd: 'CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland'

Feyenoord verwacht zware strijd: 'CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland'

04-11-2020 15:01
46

Jens Toornstra leeft vol vertrouwen toe naar de Europa League-wedstrijd tegen CSKA Moskou, maar verwacht dat Feyenoord het zwaar gaat krijgen tegen de Russische club. De middenvelder heeft een duidelijk doel: niet op achterstand komen.

"CSKA staat niet voor niets bovenaan in Rusland", is Toornstra realistisch op de persconferentie voor de wedstrijd tegen CSKA. "Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden. Het is een stugge ploeg, maar voorin is er ook veel dynamiek met spelers met heel veel kwaliteiten. Het is een heel gevaarlijke ploeg."

Toornstra geeft aan dat Feyenoord de wedstrijd van vorige week tegen Wolfsberger AC snel moet vergeten en vooral vast moet houden aan het eerste duel met Dinamo Zagreb. "We speelden dan wel gelijk, maar als collectief speelden we sterk", doelt Toornstra op de wedstrijd tegen de Kroatische ploeg. "Het is jammer dat we een rode kaart kregen, maar we zaten er goed in en gaven weinig weg. De laatste tijd komen we vaak met 1-0 achter. Dat moeten we zien te voorkomen, dan kan het een heel leuke wedstrijd worden."