Schmidt krijgt eindelijk goed nieuws: 'Ik ga met hem spreken over zijn conditie'

Schmidt krijgt eindelijk goed nieuws: 'Ik ga met hem spreken over zijn conditie'

Gepubliceerd: woensdag 4 november 2020 om 19:38wo 04-11-2020 om 19:38

Roger Schmidt kan donderdagavond in het Europa League-duel met PAOK Saloniki weer beschikken over Pablo Rosario. De middenvelder van PSV keerde terug bij het team na een negatieve coronatest en daar is Schmidt content mee.

De Duitse trainer van PSV hoorde woensdag dat hij zijn reserve-aanvoerder weer bij de selectie mocht begroeten. De uitslag van de coronatest van Rosario was negatief. "Daar ben ik heel blij mee", zegt hij op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. "Pablo is er belangrijk voor ons. We missen nog steeds veel spelers en een aantal van hen, zoals Pablo, stond voorheen in de basis."

Het is nog niet duidelijk of de middenvelder meteen in de basis kan beginnen in Toumba. "Ik ga daar eerst nog over spreken met hem", legt Schmidt uit. "Ik ben ervan overtuigd dat hij ons weer kan helpen. Pablo is een vechter, maar we kunnen zijn fysieke conditie nu nog niet vergelijken met die van vorige maand. Hij heeft de afgelopen weken niet met het team kunnen trainen en we zullen kijken hoe goed hij ervoor staat."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws