'Feyenoord zet Bannis onder druk: tot zaterdag om nieuw contract te tekenen'

'Feyenoord zet Bannis onder druk: tot zaterdag om nieuw contract te tekenen'

05-11-2020 06:53 Laatste update: 10:00
78

Feyenoord geeft Naoufal Bannis tot aanstaande zaterdag om een nieuw contract bij de club te tekenen. De aanvaller, afgelopen weekend nog de matchwinner tegen FC Emmen, heeft een aflopend contract bij de club uit Rotterdam.

Feyenoord heeft Bannis inmiddels een ultimatum gesteld, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 18-jarige aanvaller neemt de tijd om na te denken over een nieuw Feyenoord-contract. "We zijn ermee bezig", geeft technisch directeur Arnesen aan. Mocht Bannis niet toehappen, dan dreigt een 'Summerville-scenario'. Hij werd teruggezet naar het O21-elftal en vervolgens verkocht aan Leeds United.

Dick Advocaat gaf op de persconferentie voor de clash met CSKA aan dat Bannis tegen de Russische club op de bank begint. "Want hij is nog niet toe aan een basisplaats in zo'n wedstrijd", was de uitleg van De Kleine Generaal. "Al traint hij prima en was zijn goal tegen Emmen belangrijk."

Advocaat heeft Dylan Vente toegevoegd aan de selectie van Feyenoord. Bart Nieuwkoop moest geblesseerd afhaken en wordt vervangen door Lutsharel Geertruida. Justin Bijlow, Steven Berghuis en João Teixeira zijn er weer bij, al begint de laatste naar alle waarschijnlijkheid op de bank.