'Als Ajax met centrum Schuurs en Martínez verder gaat, verliezen ze van Utrecht'

'Als Ajax met centrum Schuurs en Martínez verder gaat, verliezen ze van Utrecht'

05-11-2020 16:37 Laatste update: 16:40
130

Aad de Mos is ervan overtuigd dat FC Utrecht aankomend weekend gaat winnen van Ajax en begrijpt de kritiek van Frans van Seumeren op de KNVB. Daarnaast zag De Mos Perr Schuurs en Lisandro Martínez schutteren tegen FC Midtjylland.

"Ik begrijp Frans van Seumeren wel. Ze zijn al een keer gepakt met de bekerfinale die ze niet mochten spelen, ze spelen niet Europees", vertelt De Mos in gesprek met Veronica Inside. En nu staat de topper tegen Ajax, in De Galgenwaard, gepland in de eerste seizoenshelft. Hierdoor was het van tevoren al zeker dat er geen publiek bij kon zijn. 

Wedden

Meer odds

De Mos denkt echter niet dat het wat uit gaat maken. "Utrecht gaat winnen. Ze moeten ook winnen, anders wordt de positie van Van den Brom onhoudbaar. Mocht Utrecht verliezen, dan moeten ze naar beneden gaan kijken", stelt De Mos. "Dan komen die ploegen wel erg dichtbij. Maar Ajax heeft het altijd moeilijk daar. En met alle respect: als je met dit centrum verder gaat, met Schuurs en Martínez, dan ga je verliezen van Utrecht hoor."

Utrecht en Ajax nemen het zondag om 12.15 uur tegen elkaar op in de Domstad.