Jong PSV moet 18 (!) spelers missen, tegenstander FC Den Bosch zonder elftal

Jong PSV moet 18 (!) spelers missen, tegenstander FC Den Bosch zonder elftal

05-11-2020 23:45
50

Opvallend: Jong PSV moet vrijdagavond in De Vliert liefst achttien (!) spelers missen, maar het duel met FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie gaat door. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Door een corona-uitbraak bij Jong PSV ontbreken liefst twaalf spelers. Daarnaast waren vier spelers donderdagavond nodig bij het eerste elftal, dat het in de Europa League opnam tegen PAOK Saloniki. Ook kampen er nog twee spelers met een 'reguliere' blessure.

PSV verzocht de KNVB desondanks om de wedstrijd door te laten gaan. Maandag werd het duel van Jong PSV met SC Cambuur nog wél uitgesteld door de corona-uitbraak op De Herdgang, volgens het ED omdat de club toen verrast was door de situatie. De Eindhovense beloften doen nu noodgedwongen een beroep op negen spelers van PSV O18. 

Overigens blijft ook FC Den Bosch niet gevrijwaard van het coronavirus. De ploeg van trainer Erik van der Ven mist een heel elftal, weet het Brabants Dagblad. De provinciegenoten staan vrijdagavond vanaf 18.45 uur tegenover elkaar.