LIVE-discussie: rentree 'corona-afwezigen' bij Heracles, basisplaats voor Hunte

LIVE-discussie: rentree 'corona-afwezigen' bij Heracles, basisplaats voor Hunte

07-11-2020 17:59
8

Een belangrijke wedstrijd in het rechterrijtje van de Eredivisie. VVV-Venlo neemt het in eigen huis op tegen Heracles Almelo. Bij de Almeloërs zit Frank Wormuth na een coronabesmetting weer op de bank en ook Robin Pröpper keert terug. Bij VVV start Torino Hunte in de basis.

VVV-coach Hans de Koning verandert ten opzichte van de met 2-1 verloren wedstrijd op bezoek bij FC Groningen niet teveel. De trainer heeft wel een basisplaats weggelegd voor Hunte, die de afgelopen transferperiode terugkeerde bij VVV. Dat gaat ten koste van Zinédine Machach, die op de bank begint in Venlo.

Bij Heracles keren aanvoerder Pröpper en trainer Wormuth terug na een coronabesmetting. De rentree van Pröpper gaat ten koste van Marco Rente, die weer op de bank plaats kan nemen. Verder verandert er niet veel aan de opstelling van Heracles, dat vorige week zondag met 4-1 wist te winnen van FC Utrecht. Smaakmaker Rai Vloet start dus weer in de basis van de Almeloërs.

De opstellingen:
VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Swinkels, Gelmi, Schäfer; Post, Linthorst, Van Crooij; Hunte, Giakoumakis, Arias.

Heracles Almelo: Bucker; Breukers, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Schoofs, Bijleveld, Vloet; Van der Water, Szöke, De la Torre.