Van den Brom schrijft Dessers nog niet af: Hij heeft mij verrast

Van den Brom schrijft Dessers nog niet af: "Hij heeft mij verrast"

Gepubliceerd: donderdag 12 november 2020 om 20:30do 12-11-2020 om 20:30

Cyriel Dessers heeft bij KRC Genk geen basisplaats, maar John van den Brom schrijft de spits nog niet af. Wel lijkt hij de voorkeur te geven aan Paul Onuachu. De Nigeriaan scoorde al negen keer in elf wedstrijden.

Dessers, afgelopen zomer overgekomen van Heracles Almelo, moet het doen met invalbeurten bij Genk. "Als een speler sinds het begin van het seizoen negen doelpunten maakt, is hij duidelijk belangrijk voor het team. Hij heeft een belangrijke rol", zegt Van den Brom tegen Het Belang van Limburg over Onuachu.

"Maar Cyriel zijn tijd kan komen. Hij heeft mij verrast met zijn mentaliteit op training. Hij kwam naar KRC Genk met hoge verwachtingen, maar hij heeft ook de juiste mentaliteit", zegt Van den Brom.

Van den Brom heeft zijn spelers zaterdag tegen STVV voor het eerst zien spelen. "Op zaterdag was ik onder de indruk van de passie die het team, net als de staf, in het winnen van deze wedstrijd stak. Ik voelde dat ook de volgende dag toen de fans de spelers met taart kwamen verwelkomen. Het maakt me trots om bij deze warme club te werken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws