Van der Sar: 'Wil er niet te lang op ingaan, veel last gehad van die wedstrijd'

Van der Sar: 'Wil er niet te lang op ingaan, veel last gehad van die wedstrijd'

13-11-2020 22:16
28

Edwin van der Sar heeft vrijdagmiddag de aandeelhouders van Ajax toegesproken tijdens een vergadering over het seizoen 2019/2020. Hij geeft aan een zuur gevoel over te houden aan het Europese avontuur van de Amsterdamse club.

"Ik wil er eigenlijk niet te lang op ingaan", geeft Van der Sar aan wanneer hem gevraagd wordt naar de 4-4 van Ajax tegen Chelsea in de Champions League. "Maar ik heb best veel last gehad van die wedstrijd", wordt hij geciteerd door de NOS

Vrijdagmiddag was de aandeelhoudersvergadering van Ajax in de Johan Cruijff Arena. In zijn woordje haalt Van der Sar de wedstrijd tegen Chelsea aan. "Die wedstrijd is bepalend voor hoe het jaar is gelopen. We stonden met die voorsprong en de eerdere zeges op Valencia en Lille (twee keer, red.) al met een been in de volgende ronde. Ik weet als voormalig keeper dat een balletje links of rechts van de paal doorslaggevend kan zijn voor een seizoen."

Ajax moest het uiteindelijk doen met een plek in de knock-outfase van de Europa League en verloor van Getafe. "Een nare tegenstander, waar we een nare smaak aan over hebben gehouden."