Blessure-ellende houdt niet op voor Liverpool: volgende steunpilaar haakt af

Blessure-ellende houdt niet op voor Liverpool: volgende steunpilaar haakt af

16-11-2020 09:25
57

Het lijstje geblesseerde spelers bij Liverpool wordt steeds langer. Engeland-coach Gareth Southgate moest Jordan Henderson tegen België in de rust naar de kant halen met een spierblessure.

Het overvolle speelschema lijkt zijn tol te eisen van de Liverpool-spelers. Virgil van Dijk mist waarschijnlijk de rest van het seizoen met een kruisbandblessure, terwijl Joe Gomez deze interlandperiode geblesseerd raakte bij Engeland. Hij is inmiddels geopereerd aan zijn knie. Ook Trent Alexander-Arnold en Andrew Robertson zijn geblesseerd, waardoor Jürgen Klopp niet over zijn vier vaste verdedigers kan beschikken.

Wedden

Meer odds

Mohamed Salah (coronavirus), Fabinho, Thiago Alcántara en Alex Oxlade-Chamberlain liggen er ook een tijd uit. Aan deze lijst kan nu Henderson worden toegevoegd, meldt Southgate bij Sky Sports. De spierblessure lijkt niet al te ernstig, maar zal toch een streep door de rekening zijn van Klopp. De wedstrijd tegen Leicester City van aankomende zondag lijkt te vroeg te komen voor de middenvelder.