Van den Brom haalt snoeihard uit: 'Dat is veel leuker dan dat gezeik in Nederland'

Van den Brom haalt snoeihard uit: 'Dat is veel leuker dan dat gezeik in Nederland'

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 12:10za 21-11-2020 om 12:10

John van den Brom heeft snoeihard uitgehaald naar zijn criticasters in Nederland. De trainer, die de overstap maakte van FC Utrecht naar KRC Genk, werd door onder meer Wim Kieft, Johan Derksen en Nico Dijkshoorn bekritiseerd.

Kieft stelde dat men bij Utrecht 'net niet de polonaise liep' na het vertrek van Van den Brom naar Genk. De analist was kritisch over de trainerskwaliteiten van Van den Brom. Hiermee geconfronteerd wordt de blik van de oefenmeester scherper. "Ik lig daar niet wakker van. Ik ben 54, ben gezond en heb twee mooie kinderen en een mooie vrouw", vertelt hij in gesprek met Het Nieuwsblad

De kritiek van de analisten in Nederland doet hem niets, zo geeft hij aan. "Ik ga me echt niet druk maken om wat Wim Kieft of Johan Derksen of Nico - euh, hoe heet ie ook weer - Dijkshoorn vertellen. Dat ze schrijven wat ze willen. Ik kan er niets mee. De echte voetbalkenners - niet die mensen - beseffen dat Genk een heel mooie club is en zijn trots dat er hier een Nederlander aan het roer staat. Laten we daarover praten én over voetbal. Dat is veel leuker dan al dat gezeik uit Nederland."

Van den Brom nam bij Genk het stokje over van Jesse Thorup, die ruim een maand na zijn aanstelling bij de Belgische club besloot aan de slag te gaan bij FC Kopenhagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt de tijd van Van den Brom bij Genk een succes?

Ja
40%
Nee
60%
(2093 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws